Trouwen in het Oosten
© Trouwen in het Oosten 2019                                                                               info@trouweninhetoosten.nl
De digitale bruidsbeurs van het Oosten

Tips voor de bruiloft

Als jullie van jullie bruiloft een echt dansfeest willen maken, bespaar dan zeker niet op jullie DJ, want hij zorgt er mede voor of jullie feest staat of valt! Het wegwerpen van het bruidsboeket mag dan al vreselijk traditioneel zijn, het is en blijft een leuke gebeurtenis van het avondfeest.  
Meer info Meer info

De gastenlijst

De gastenlijst samenstellen is misschien wel de moeilijkste klus in de voorbereidingen van jullie trouwdag. Het liefst heb je natuurlijk dat iedereen deze speciale dag met jullie mee viert, maar helaas hangt daar wel een prijskaartje aan vast. Daarom geven wij je wat tips.
Meer info Meer info

Huwelijk voorbereiden

Het huwelijksaanzoek is gedaan en geaccepteerd en dat hebben jullie gevierd. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu begint het echte werk: het organiseren van de mooiste dag van jullie leven. Waar je moet je allemaal aan denken bij de voorbereiding van jullie bruiloft.  
Meer info Meer info

De trouwring

Neem de tijd voordat jullie tot aankoop van de trouwring overgaan. Het zijn immers speciale sieraden, die een leven lang mee moeten gaan. Kies daarom heel zorgvuldig de ringen uit. Laat je goed voorlichten bij een juwelier of een goud/edelsmid. Denk aan de materialen, en de maten van de trouwringen.
Meer info Meer info

De trouwjurk

Als je en trouwjurk wilt gaan uitkiezen kan het zijn dat je door je spontanitieit en enthousiasme beslisingen neemt die liever niet had gedaan Of misschien liever anders had gedaan. De meest voorkomende vergissingen heeft personal shopper Suzi Vasques Dias   
Meer info Meer info

Bruidssieraden

Bruidssieraden mogen zeker niet ontbreken bij je bruidsjurk. Je kan kiezen voor: trendy - klassiek - parels of een oud sieraad uit de familie. De sieraden mogen niet overheersend zijn. Zij zijn de “finishing touch”.
Meer info Meer info

Allerhande bruidsboeketten

De biedermeier is erg populair onder de boeketten. De waterval heeft een wat dramatischer vorm. Het composiet bruidsboeket bestaat uit wel honderden echte bloemblaadjes.  Naast de verschillende soorten boeketten zijn er ook verschillende bindtechnieken.
Meer info Meer info

Bloemen bruidsboeket

De roos staat voor liefde. De tulp met de betekenis 'gelukkige jaren', 'liefde' en 'passie' geef je een diepere waarde aan je boeket. Het lelietje-van- dalen staat bekend om haar witte kleur,  De aronskelk staat bekend om zijn trompetvorm      
Meer info Meer info

Het perfecte bruidsboeket

Alles moet natuurlijk helemaal perfect zijn op jullie huwelijksdag! Haar trouwjurk, zijn trouwkostuum, de locatie, de catering en natuurlijk ook het bruidsboeket! Speciaal voor jullie hebben wij wat tips van experts voor het perfecte bruidsboeket!
Meer info Meer info

Vrijgezellenfeest

Is de aanstaande bruid een actief type? Organiseer dan een sportief spektakel  Een dropping Een eigen film maken Lipdup opnemen Workshop flirten     Ga naar een muziekfestival
Meer info Meer info

De videograaf

Uw mooiste dag op video… Trouwen doe je niet elke dag… een dag vol emoties om nooit meer te willen vergeten. Vele voorbereidingen gaan eraan vooraf en dan is het eindelijk zover. Een professionele videograaf weet wat bij een bruidsreportage belangrijk is.
Meer info Meer info

Tips...